Yhdessä tekemisen iloa jo vuodesta 1994

YHdessä se on vieläkin hauskempaa

Tervetuloa Tiffans ry:n kotisivuille

 

Uusin jäsenkirje on julkaistu. Lue jäsenkirje täältä ...

Tiffans ry. on lasia harrastuksena tai ammattina käsittelevien käsityöläisten yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tiffany-, lyijy- ja sulatuslasitöiden harrastusta ja arvostusta. Liity jäseneksi ...

 

Omat tapahtumat


"Suomi 100-vuotta" -lasinäyttely Ravintola Kappelissa

Päivämäärä:20.08.2017

Kappeliin näyttely 20.8 – 24.9.2017. Tavoite on saada 100 työtä ’Suomi 100 vuotta’ – näyttelyyn. Töitä ei laiteta lamppujen taakse ja kaikille töille pyritään saamaan hyvä ja näkyvä paikka. Pystytys alkaa su 20.8 klo 6. Avajaiset järjestetään ko. iltana klo 19.00. Näyttelyn purku on ma 25.9 klo 7.00 alkaen.


Näyttelyn töiden tulee olla aina A3 suurempia. Poikkeuksen tekevät kuitenkin sellaiset työt, jossa voi olla monia A3 pienempiä elementtejä ja jotka yhdessä muodostavat yhtenäinen kokonaisuuden.


Yhteistyö on tänäkin vuonna tulossa mukaan näyttelyyn. Työn teemana on sininen ja valkoinen. Työssä ei saa olla saumausta korkeampia kohokuvioita (3 mm + sen ylittämä saumaus alapuolella ja yläpuolella eli n. 6 mm), jotta työ voidaan pujottaa alumiinikehykseen. Yhden palasen koko 25x25 cm, jota ei saa ylittää mistään kohtaa, mutta 5 mm alitus sallittua. Työn on oltava neliö eikä vinosuunnikas. Tekniikkana tulee käyttää kuparifoliotekniikkaa.


Aloita työn suunnittelu heti vuoden alkupuoliskolla, jos et ole jo aloittanut.

Ilmoittautumisia näyttelyyn otetaan vastaa kaiken aikaa. Lähetä sähköpostia osoitteeseen tiffansry@gmail.con ja kerro montako työtä aiot valmistaa näyttelyä varten ja/tai osallistutko yhteistyöhön yhdellä vai useammalla palalla. Myöhemmin keväällä tiedustelemme tiedustelemaan töiden tarkempia tietoja.Takaisin yleiskatsaukseen


 

 

 

 
  

Facebook

 

Sivuston mobiiliversio

 

Kuvagalleria 

 

 Työhuone / Kerhotila

 

Postitusosoite

 

Uudenmaankatu 26 A 7,
00120 Helsinki

 

tiffansry(at)gmail.com