Yhdessä tekemisen iloa jo vuodesta 1994

YHdessä se on vieläkin hauskempaa

Tervetuloa Tiffans ry:n kotisivuillemme

 

Uusin jäsenkirje on julkaistu. Lue jäsenkirje täältä ...

Tiffans ry. on lasia harrastuksena tai ammattina käsittelevien käsityöläisten yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tiffany-, lyijy- ja sulatuslasitöiden harrastusta ja arvostusta. Liity jäseneksi ...


Tiffans ry:n ”Lasitaidenäyttely Suomi 100 v" 20.8. - 24.9. Ravintola Kappelissa

 


Suomi viettää tänä vuonna itsenäisyyden 100-vuotis-juhlavuotta. Valtioneuvoston kanslian vastaa  "Suomi 100" -hankkeen juhlavuoden ohjelman kokoamisesta. Juhlavuoden teemana on: ”Yhdessä”. Mukaan halutaan mahdollisimman paljon suomalaisia ja Suomen ystäviä niin Suomesta kuin ympäri maailmaa. Laajaan ja monipuoliseen ohjelmaan voit tutustua hankkeenverkkosivuilla: suomifinland100.fi .

 

Tiffans ry:n ”Lasitaidenäyttely Suomi 100 v” on hyväksytty mukaan ohjelmaan. Näyttely pidetään Ravintola Kappelissa 20.8. – 24.9. Olemme asettaneet kunniahimoisen tavoitteen näyttelylle: 100 ikkunatyötä sekä yhteistyö. Yhteistyö on teemaltaan ”Sinivalkoinen”. Työssä saa olla vain sinistä ja valkoista. Tähän yhteistyöhön tulee 20 kuparifolio- eli Tiffany tekniikka töitä, jotka ovat kooltaan 25x25 cm. Ikkunatöiden teemana on tietysti itsenäinen Suomi ja kaikki se, mikä liittyy Suomeen, suomalaisuuteen, suomalaisiin ihmisiin ja  Suomen luontoon, ja mitä Suomen itsenäisyys sinulle merkitsee. Töiden toivotaan olevan vähintään A3 kokoa.

 

Tähän juhlanäyttelyyn hyväksymme töitä, joiden ei tarvitse olla uusia ja jotka ovat olleet näyttelyissä aikaisemminkin. Katsellessamme kuvia aikaisemmista näyttelyistä, huomasimme, että esim. vuoden 2000 näyttelyssä, joka oli Helsingin kaupungin 450 vuotis-juhlavuosi, oli runsaasti hienoja töitä mm. Helsingin tärkeistä ja arvokkaista rakennuksista ja monumenteista, ja tällaiset työthän sopivat hyvin myös tähän Suomi 100 näyttelyyn. Myös Tiffans ry:n 20- vuotis-juhlavuoden näyttelyssä oli töitä, jotka ovat myös tämän teeman mukaisia. Jos teillä on näitä vanhoja tai uusia teemaan sopivia töitä, ilmoittautukaa mukaan näyttelyyn.

 

Toivomme, että ilmoittautuisitte viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. Lähettäkää Tiffans ry:n sähköpostiin (tiffansry@gmail.com)  työstänne kuva, kertokaa työn koko ja nimi sekä onko teos myynnissä vai ei ja mikä on työn myyntihinta / vakuutusarvo. Jos työ ei ole vielä 30.4. valmis, voitte lähettää kuvat viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

 

Tehdään Yhdessä hieno näyttely Suomi 100 hengessä!


 

Omat tapahtumat


Kimppauuni-illat ja muita kerhoiltoja

Päivämäärä:01.02.2017

Kimppauuni-illat: ti 31.1, ti 28.2. , ti 28.3, ti 25.4. ja 30.5.
Paikalla uunittaja. Tule kerholle 18.30 mennessä sulatettavien töittesi kanssa tai aikaisemmin tekemään niitä kerholle


Hopean taonnan workshop ilta ma 27.2. klo 18.15 –


Tiffany lasiöiden teon kerhoillat jatkuvat keväämmällä, kun varjostinkurssi on loppunut.


Kerhon kimppasiivous to 23.02 . ja to 20.4. alkaen klo 16.30.Takaisin yleiskatsaukseen


 

 

 

 Muut tapahtumat

LASIN JUHLAA!

31.8.-7.10.2017

Lasitaidetta

Patruunagalleria

Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Lapua

      

Tiffans ry:n jäsenistä näyttelyssä ovat mukana Tarja Johansson ja Margit Hakanen.


     

Patruunagalleria, Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Kauppakatu 23, 62100 Lapua

Avoinna ma - to 11 - 19, pe 11 - 17, la 11 - 15, www.vanhapaukku.fi   

Facebook

 

Sivuston mobiiliversio

 

Kuvagalleria 

 

 Työhuone / Kerhotila

 

Postitusosoite

 

Uudenmaankatu 26 A 7,
00120 Helsinki

 

tiffansry(at)gmail.com