Yhdessä tekemisen iloa jo vuodesta 1994

YHdessä se on vieläkin hauskempaa

Kurssit

Tiffany-alkeiskurssimme on suunnattu lasitöiden tekemisestä kiinnostuneille ulkopuolisille, ei jäsenille. Alkeiskursseja järjestetään syksyisin ja keväisin kysynnästä riippuen vuosittain 2 - 4 kurssia.

Alkeiskurssit pidetään 12 tuntia kestävänä kurssina kerhotiloissamme (kahtena arki-iltana klo 17-19.30 ja lauantaina 10-15). Kurssilla opetetaan kaikki tiffanytöihin liittyvät työvaiheet mm. lasin leikkaustekniikka, foliointi, juottaminen ja patinointi. Mitään omia välineitä ei kurssilaisilla tarvitse olla mukanaan ja kurssin opetusmateriaalit, lasit ensimmäiseen lasityöhön sekä tarvikkeiden ja työkalujen käyttö sisältyvät kurssin hintaan. Kurssipäivien aikana jokainen osallistuja tekee  pienen  5 - 10 lasipalaa käsittävän A5-kokoisen tiffanytyön. Kurssin hinta on 85 euroa.

 

Tulevista kursseista tiedotamme etusivun "Tapahtumat"-osiossa sekä jäsentiedotteissa. Voit myös tiedustella suunnitelmista etukäteen lähettämällä kurssitiedustelulomakkeen.


Jäsenillemme järjestämme mm. LASINSULATUS-, ETSAUS-, KAIVERRUS-, SULATUSLASIKORU-, LASIMOSAIIKKI-, VALAISIN-, LASINMAALAUS- JA HOPEAKETJUkursseja. Näitä järjestetään kysynnän mukaan ja näistäkin tiedotetaan jäsentiedotteessa. Kurssimaksu on 20 euroa/kurssi.
Kursseja järjestetään kysynnän mukaan ja niistä tiedotetaan etusivun "Tapahtumat"-osiossa sekä jäsentiedotteissa. Kursseilla tarjoillaan aina pientä suolaista ja/tai makeaa sekä kahvia/teetä.

 

Lasikukkien sulatuskurssi

Keväällä 2015 järjestimme ensimmäistä kertaa lasikukkien sulatuskurssin. Kurssi täyttyi heti ja samantien piti järjestää kolme uutta kurssia.


Vieressä kuvia kukkien valmistamisesta. Lisää tietoja lasikukkien valmistamisen eri työvaiheista Facebook-ryhmämme sivuilla. Voit katsoa myös Youtube-videon asiasta.


Vieressä valmiita lasikukkia ruukkuun aseteltuina. Kukat on valmistettu Tiffansin kevään 2015 ensimmäisellä kurssilla.


Kartta
Sähköposti
Tietoja